Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ali nema pritiska'

Zoran Mamić najavio u Salzburgu: Morat ćemo ostaviti 'dušu na terenu'!

Trener Dinama Zoran Mamić i lijevi bočni Josip Pivarić u srijedu navečer su na stadionu Salzburga najavili su utakmicu 3. kola skupine D između austrijskog i hrvatskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri su detaljno analizirali momčad Salzburga.
„Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno . Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad, odlično izgledaju na terenu i moramo svi biti na visokom nivou i ostaviti 'dušu na terenu' za pozitivan rezultat“, kaže Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Trener kaže kako će Dinamo pokušati biti dominantna momčad.
„Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju; posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat. Tko će na kraju imati bolji dan taj će izvući kvalitetniji rezultat.“

Austrijske medije je zanimalo koliko će Modrima nedostajati najbolji strijelac Duje Čop.
„Sigurno da je udarac kada najbolji strijelac nije spreman i nedostajat će, ali oni koji će igrati umjesto njega su kvalitetni i vjerujem da će to potvrditi na utakmici protiv Salzburga. Ne razmišljamo o utakmici u Glasgowu kao niti o idućim utakmicama. Iz svakog susreta, pa tako i onog u Škotskoj smo izvukli pouke i idemo dalje“, rekao je Mamić i zaključio:

„Nema pritiska, ostalo je još četiri utakmice i 12 bodova; idemo od utakmice do utakmice i nećemo previše kalkulirati.“

Pivarić: Dat ćemo i zadnji atom snage

„Znamo da nas čeka teška utakmica gdje ćemo morati iscrpiti zadnje atome snage za pozitivan rezultat. Što je to? Sigurno je da idemo na pobjedu, no ne bi bili nezadovoljni niti remijem iako se tako ne ulazi u utakmicu. Salzburg je kvalitetna i brza ekipa, imaju jako dobre igrače u napadu i vjerujem da nas čeka dobra i otvorena utakmica“, rekao je Josip Pivarić večer uoči utakmice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider