Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo otvara s lokosima

Zoran Mamić: Jači smo nego u prvom dijelu sezone!

Dinamo će sutra susretom s Lokomotivom na Maksimiru (15 sati) otvoriti drugi dio prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener modrih Zoran Mamić zadovoljan je kako se radilo na zimskim pripremam iako je ostao bez Duje Čopa i Marcela Brozovića koji su otišli u Italiju, dok se Josip Šimunić oprostio.

Hajduk uzdrman, Rijeka bez pritiska: Ante Ćorić najveći Mamićev izazov!

"Mislim da smo jači nego u prvom dijelu iako smo ostali bez kvalitetnih igrača, ali ekipa je jako puno radila, homogenizirala se i mislim da ćemo u mjesecima ispred nas biti još bolji", rekao je Mamić pa se okrenuo stanju momčadi.

"Pivarić je dulje van pogona, Musa je van treninga, Šimunović još nije spreman i tek od idućeg tjedna bi trebao trenirati s ekipom, a Antolić ima problema s leđima."

Utakmica se zbog promjene domaćinstva igra na Maksimiru.

"Bez obzira na omjer koji je u našu korist te su utakmice uvijek vrlo teške i neizvjesne. Igrači Lokomotive, kao i svih ostalih klubova, su protiv nas uvijek posebno motivirani i žele se pokazati u najboljem svjetlu tako da moramo biti maksimalno dobri da bismo dobili Lokomotivu; kao i svakog drugog protivnika", rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Trener Dinama ne vjeruje da će se utakmica otkazati zbog snijega.

"Snijeg bi trebao prestati noćas što je dovoljno vremena da se teren pripremi, a tribine se već čiste tako da mislim da neće biti problema."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider