Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'junački se borili'

Mamić čestitao Hajduku: Nismo ih podcijenili, ono u Kupu nije bilo pravo lice

Trener Dinama Zoran Mamić nakon derbija nije imao razloga za zadovoljstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završio je dvostruki ovotjedni program Hajduka i Dinama na Poljudu. U prvih 45 minuta u srijedu Dinamo je briljirao i dotukao domaćina. U nastavku su stali zadovoljni s prednošću, ali Zoran Mamić nakon utakmice nije bio nimalo zadovoljan takvim opuštanjem.

I kao da je nastavak toga stigao u nedjelju kada su Modri zaustavljeni u prvenstvenom derbiju pogotkom Frana Tudora.

''Čestitke Hajduku, igrali su puno brže i s mnogo više želje nego u Kupu. Nismo odgovorili na njihovu agresiju, u obrani nemamo taj profil igrača da odgovori na agresivnu igru. Vjetar u leđa im je dao rani pogodak i junački su se borili do kraja'', korektno je pohvalio domaćina Mamić i dodao:

''Mi u pripremi utakmice nismo podcijenili Hajduk. Svakog protivnika treba respektirati. Bili smo svjesni da će Hajduk biti bolji jer ono u Kupu nije bilo pravo lice. Puno lopti smo izgubili na našoj polovici i dali Hajduku da brzo izlaze u kontre'', rekao je Dinamov trener čije reakcije nakon utakmice prenosi Dalmatinski portal.

Hajduk je pobjedom pomogao Rijeci koja je uvjerljivo slavila protiv Intera čime su stigli na samo dva boda do vodećeg Dinama.

''Neću još reći ni da smo se plasirali u finale Kupa, a što se prvenstva tiče, mi smo prvi, idemo dalje skupljati bodove. Respektirat ćemo svakog protivnika, istina je da smo jednu utakmicu u Rijeci već izgubili, ali našom glupošću. ''

Može li Rijeka stići Dinamovu prednost od dva boda?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider