Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sritno presidente"

Znakovita čestitka: Marin Brbić je novi-stari predsjednik Hajduka?!

Rok za prijavu je prošao, a bivši predsjednik je i dalje tajanstven.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk će u petak objaviti koliko se kandidata prijavilo na natječaj kojeg su raspisali protekli tjedan, kada je objavljeno kako Jasmin Huljaj odlazi s mjesta predsjednika.

Čim je na izvanrednoj konferenciji za medije objavljeno kako će Huljaj uskoro otići (njegov rad u Hajduku završava 31. ožujka), odmah se kao prvi favorit za njegova nasljednika isprofilirao Marin Brbić.

Bivši predsjednik Hajduka u travnju 2016. godine naprasno je smijenjen, prošli saziv Nadzornog odbora izglasao mu je (tijesnom većinom od 5:4) nepovjerenje i morao je otići. U nekoliko navrata poslije toga izražavao je žal što mu nije dozvoljeno završiti posao kojeg je započeo raditi još u ljeto 2012. godine, kada je Hajduk grcao u dugovima i bio na rubu bankrota.

Osim Brbića, kao jedan od glavnih favorita spominjao se i Zoran Mamić, predstavnik tvrtke Tommy koja je najveći Hajdukov sponzor, ali Mamić se nije prijavio na natječaj.

Kontaktirali smo Brbića, on je ostao tajanstven.

"Ne mogu vam ništa reći, ne bi bilo korektno s moje strane da bilo što sad govorim", rekao je za GOL.hr Brbić.

U petak ćemo dakle službeno saznati je li se prijavio, ali čini se da jest. Zoran Mamić je na svom Facebooku podijelio jedan link u kojem stoji kako se on nije prijavio te da je Brbić prvi favorit. I to na način da mu je čestitao na izboru za predsjednika Hajduka.

"Sritno presidente", napisao je Mamić i zagolicao maštu Hajdukovih navijača...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider