Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate ga se?

'Zločesti dečko' ukrajinskog nogometa novi igrač Hajduka!

Artem Milevski novi je igrač splitskog Hajduka, potvrdio je klub na svojoj službenoj stranici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduku će se nakon povratka iz Kazahstana pridružiti nekad velika ukrajinska zvijezda 29-godišnji Artem Milevski. U Split je stigao danas kao slobodan igrač, a nije poznato kolika će mu biti plaća na Poljudu. Predstavljanje je najavljeno za petak.

Fotografija za primjer: Pijani nogometaš i razbijeni Ferrari

Milevski je prije nekoliko godina briljirao. 2008. i 2009. godine bio proglašen najboljim nogometašem Ukrajine, a s Dinamom Kijev je osvojio po četiri naslova prvaka i pobjednika kupa, dok je čak pet puta osvajao tamošnji Superkup. Za Dinamo je postigao 57 pogodaka u 178 nastupa.

Za Ukrajinu je nastupio 50 puta i postigao osam pogodaka.

Nekad velika nada, danas poznat po ispadima

Bivši napadač kijevskog Dinama otišao je iz kluba prošle godine nakon 11 sezona i to zbog niza prekršenih klupskih pravila, uglavnom vezanih za izlaske, opijanje i slično...

No, u turskom Gaziantepsporu se nije baš proslavio. Nastupio je svega šest puta (zabio jedan pogodak), a ostao je upamćen po tome što se u alkoholiziranom stanju zabio sa svojim Ferrarijem u zaštitnu ogradu autoceste.

Raskinuo je ugovor već na zimu, a u veljači je otišao u kazahstanski Aktobe. Navodno je tamo ugovor raskinut nakon svega tjedan dana.

Sada će Milevski pokušati oživjeti karijeru u Hajduku. Možda je okrenuo novu stranicu u svom životu. Uskoro ćemo vidjeti u kakvom je fizičkom stanju, jer Milevski iz posljednjih godina nije potreban nikome.

Hajduk bi mogao dobiti veliko pojačanje, ali i problematičnog lika kojeg će navijači viđati po noćnim klubovima. Nadamo se da će biti ovo prvo...

Hoće li Milevskij biti pojačanje za Hajduk?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider