Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potencijali suparnici su...

Kranjčar priznao koga ne želi u play-off rundi Lige prvaka

Trener Dinama Zlatko Kranjčar bio je zadovoljan ulaskom svoje momčadi u posljednju rundu kvalifikacija za Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je s 1:0 svladao gruzijskog imenjaka i s ukupnih 3:0 prošao u četvrto prekolo Lige prvaka, odnosno play-off rundu. Trener modrih Zlatko Kranjčar je nakon susreta bio zadovoljan.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi i na dobroj prezentaciji. Moram reći da sam očekivao ovakvu utakmicu, zato sam rekao da moramo biti oprezni. Pripremili smo se dobro u smislu defanzive, Benković i Jonas su dobro odradili posao. Imali smo skok i visinu i mislim da možemo samo žaliti za nekim šansama. Igra domaćina je bila preskakanje visokim loptama i mislim da smo bili na nivou. Veseli nas pobjeda, uzeli smo maksimalan broj bodova u kvalifikacijama i sretan sam" rekao je Kranjčar za službenu stranicu Dinama.

Koga bi Cico želio za protivnika u idućem kolu?

"Ne želim Olympiakos iz grupe koju možemo dobiti u ždrijebu. Ipak, mislim da smo dobra ekipa i da se možemo nositi sa svakim klubom. Naravno da bismo htjeli dobiti lakšeg protivnika", rekao je Kranjčar.

Od prve je minute trebao igrati Pivarić, ali je utakmicu počeo Sosa.

"Na završnom treningu Pivarić je osjetio smetnje u gluteusu i na hvatištu mišića i nismo htjeli riskirati, zato je igrao Sosa. Na zagrijavanju je osjetio da ima poteškoća, a Sosa je znao da će ući u igru ako Pivarić ne bude mogao. Vjerujem da bol koja se pojavila nije ništa ozbiljno" zaključio je trener Dinama.

Ukoliko ne bude iznenađenja i svi nositelji u trećoj kvalifikacijskoj rundi prođu dalje, Dinamovi potencijalni suparnici su: Olympiakos, APOEL (prošao), Viktoria Plzen (prošao), Salzburg i Celtic. Ako netko od navedenih ne prođe 3. pretkolo, na njihovo mjesto ulazi Legia Varšava (ako prođe), a ukoliko ispadne još netko, onda bi Dinamo bio nositelj.

Naprimjer, kada bi ispali Olympiakos i Celtic, u tom bi slučaju Dinamo bio nositelj u play-off rundi i imao bi još lakšeg suparnika. U ovom trenutku su prošli Viktorija iz Plzena i ciparski APOEL, dok su na pragu prolaska Legia i Salzburg.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider