Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podizanje tenzija

VIDEO Zlatan provocira uoči derbija

Zlatan Ibrahimović je u svom stilu najavio da je spreman za subotnji manchesterski derbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna tema uoči subotnjeg manchesterskog derbija je rivalstvo Pepa Guardiole i Josea Mourinha. Dojam je da su igrači u drugom planu, a da se to promijeni, pobrinuo se Zlatan Ibrahimović objavom na Instagramu.

Zlatan je objavio video u kojem Claudiju Bravu, novom vrataru Citiyja koji bi mogao debitirati u subotu, šalje neočekivani poklon. Bravu je poslao majicu svog brenda A-Z, a u opisu ispod videa je objasnio o čemu se točno radi.

"Dobrodošao u Manchester! Evo ti malo opreme za trening, trebat će ti. Vidimo se u subotu", napisao je Zlatan ispod videa, koji je skupio već 1.3 milijuna pogleda.

Očigledno je da Zlatan na ovaj način želi promovirati svoj brend, ali i dodatno podići tenzije uoči derbija. Zlatan i Bravo će biti direktni suparnici na terenu, a čileanski vratar će morati biti na visini zadatka ako želi zaustaviti Zlatana koji je očigledno motiviran i spreman za utakmicu.

Dodatni motiv će mu, kao i Mourinhu, biti loš odnos s Guardiolom, s kojim se nije dobro slagao dok je igrao u Barceloni. Kulminacija njihovih loših odnosa se dogodila nakon ispadanja od Mourinhovog Intera, kada je svađa u svlačionici gotovo eskalirala u fizički obračun.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider