Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'pišite i dalje'

Ibrahimović umjesto objave transfera provocirao navijače Uniteda

Prije dva dana Ibra je poručio: "7. lipanj (danas) bit će dan kada ću otkriti veliki transfer. Bit će bomba"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović najavio je za ovaj utorak, 7. lipanj, objavu velikog svog velikog transfera, no kao i puno puta dosada ponovno je sve bila samo provokacija. Svi su očekivali da će objaviti da dolazi u Manchester United kod Josea Mourinha, a švedski napadač, koji je u Parizu predstavio svoju liniju sportske odjeće, je poručio:

"Nema potvrde. Nisam nikome rekao da. Morate imati strpljenja. Želim da još pogađate i pišete gdje idem. Kada mi dosadi onda ću vam odgovoriti na pitanje. Moja budućnost je A-Z (linija odjeće). Nosit će A-Z i u Manchesteru. Dolazi i tamo moja linija", provocirao je Ibrahimović koji se suočio i s pitanjem zašto je napustio PSG.

"Došao sam do trenutka kada sam osjetio da više ništa ne mogu postići. Iza sebe ostavljam završenu misiju. Priča će zauvijek živjeti. Mogao sam ostati još pet godina u Parizu, ali želim novi izazov. Nedostajem Parizu otkako sam ga napustio. Svaki dan pada kiša. Čak i nebo plače za mnom. Danas sam se vratio i sunce je zasjalo po prvi put", rekao je šaljivi Ibra.

Podsjetimo, posljednja dva tjedna dok se igrao Roland Garros bilo je puno problema s vremenom odnosno kišom, pljuskovima, oblacima...

Iako uvijek o sebi govori kao da je najveći sportaš svih vremena, Ibrahimović je ipak priznao da je donedavno postojao i jedan veći od njega.

"Bio mi je veliki san upoznati Muhammada Alija. No to se sada neće dogoditi. Ono što je on postigao nitko nikada neće doći ni blizu", komentirao je Ibra smrt jednog od najvećih sportaša i osoba svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider