Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poštujem ga, ali...

Cantona mislio da je spustio Ibri, a onda ga je snašlo ovo!

Zlatan Ibrahimović je poznat kao osoba bez ijedne jedine dlake na jeziku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović još je jednom zaokupio medijsku pažnju odgovorom koji je usmjerio prema Ericu Cantoni, umirovljenom igraču koji je nastupao za Manchester United, Zlatanov novi klub. Cantona je tijekom Eura u suradnji s Eurosportom objavljivao video uratke u kojima na sarkastičan i humorističan način komentira događanja na Eu

"Imam osobnu poruku za Zlatana. Odlučio si postati crveni, to je najbolja odluka koju si ikada donio. Kada ćeš hodati kroz 'Teatar snova', kada osjetiš duhove legendi koji su bili tu prije tebe, kada postigneš pogodak ispred tribine Stretford End, kada čuješ navijače kako uzvikuju tvoje ime, kada će ti srce tući tako jako da imaš osjećaj da će iskočiti iz prsa, kada dobiješ osjećaj da te navijači vole kao što ti voliš njih, znat ćeš, prijatelju moj, da si stigao doma", rekao je Cantona, a onda poentirao.

"Samo jedna stvar za kraj. U Manchesteru može biti samo jedan kralj. Ti, možeš biti princ ako želiš. I broj 7 može biti tvoj ako si zainteresiran. To je moj dar dobrodošlice tebi. Kralj je otišao, dugo živio princ!", poručio je legendarni nogometaš Manchester Uniteda.

Šveđanin Zlatan Ibrahimović ne propušta priliku da komentira bilo što, pa tako nije propustio ni da odgovori Cantoni.

"Čuo sam što je rekao i čestitam mu jer sam mu se oduvijek divio kao igraču. Ali on bi trebao znati da ja neću biti kralj Manchestera. Ja ću biti Bog Manchestera".

Snažne riječi 34-godišnjeg Ibrahimović kojem će izazov u engleskoj Premierligi biti najveći u karijeri. Može li opravdati riječi s kojima se toliko razbacuje otkako je stigao na Old Trafford.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider