Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'big bang'

Ibra odlazi, i to u klub koji još uvijek ne postoji

Zlatan Ibrahimović odrađuje posljednju sezonu u PSG-u, piše ugledni francuski dnevnik L'Equipe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG i Zlatan Ibrahimović vjerojatno će se rastati nakon četiri godine. U ljeto sljedeće godine Ibri ističe ugovor s Parižanima, a tada će imati skoro 35 godina. Ostanak u Parizu ili odlazak u novi klub? L'Equipe piše kako švedski nogometaš bosansko-hrvatskih korijena napušta Park prinčeva.

U Europi bi ga htjeli vidjeti mnogi, čak i oni najveći unatoč godinama. Ali, piše L'Equipe, Zlatan bi mogao napokon otići put SAD-a. I ranije se spominjao njegov odlazak u Ameriku, a to bi se moglo dogoditi sljedeće godine.

Pirlo, Lampard i Villa su u New Yorku, Kaka je u Orlandu, Drogba u Montrealu. Gdje će Ibra? Navodno u klub koji još uvijek službeno ne postoji. Radi se o Miamiju u kojem klub podiže David Beckham. Francuski list na naslovnici donosi Ibrahimovića s američkom zastavom i naslovom 'Veliki prasak u Miamiju'. Također, saznaje kako je nogometaš zatražio američku radnu vizu.

David Beckham i Zlatan Ibrahimović igrali su kratko zajedno u PSG-u, a sada bi mogli biti u odnosu gazda – igrač. Sigurni smo da bi Ibra oduševio Amerikance, a Beckhamu za 'veliki prasak' i ulazak u MLS treba ovakva zvijezda. Miami bi trebao krenuti u natjecanje početkom 2017. godine, vidjet ćemo hoće li početi uz 'big bang'.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider