Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Definitivni znak

Zidane zaratio sa zvijezdom Reala: Jednom rečenicom ga sasvim ubio u pojam

Već dulje vrijeme ne štimaju stvari između najskupljeg igrača u svlačionici i novog-starog trenera.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

To što se Zinedine Zidane niti godinu dana od samovoljnog odlaska pristao vratiti u Real Madrid u startu je moglo značiti samo jedno - da je dobio odriješene ruke za veliki remont u svlačionici Kraljevskog kluba.

U sklopu tog redizajna ekipe prva velika "žrtva" trebao bi biti Gareth Bale.

Velšanin je od Zidaneova povratka u protekla dva mjeseca samo četiri puta bio starter, u njemu je očito se nakupljalo nezadovoljstvo koje je kulminiralo ovog vikenda. Real je na Santiago Bernabeuu izgubio od Betisa, a Bale je ostao na klupi tijekom svih 90 minuta.

Vinicius Junior i Brahim Diaz su započeli utakmicu na krilnim pozicijama, Karim Benzema u vrhu napada, a jalovu ofenzivu Reala Zidane je pokušao popraviti uvođenjem s klupe Marca Asensija, Isca i Lucasa Vazqueza.

Odjurio u svlačionicu

Čim je dvoboj završio, Bale je odmah požurio u svlačionicu. Nije htio pričekati niti svoje suigrače niti igrače Betisa kako bi im čestitao na pobjedi.

Njegov odlazak su ulovile kamere, a novinari su pitali Zidanea kako to da mu je trenutno najskuplji igrač kojeg ima ostao na klupi.

"Ne bih ga uveo niti da sam imao pravo na četvrtu zamjenu", izjavio je Zizou i praktički potvrdio ga je Baleova era u dresu Reala završila.

"On je puno toga osvojio ovdje, ali mi živimo za sadašnjost i za budućnost, a ne za prošlost. Nećemo zaboraviti ničiji doprinos, ali moramo živjeti za svaki novi dan."

Između redova je tako Zidane nagovijestio da bi Bale mogao biti prvi iz redova zaslužnika kojih će se Real riješiti ovog ljeta kako bi mogao krenuti po pojačanja na kojima trener inzistira: Edena Hazarda, Paula Pogbu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider