Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alternativa za Pogbu?

Potpuno neočekivano ime na radaru Reala: Zidane više ne želi Eriksena

Iako im je cijeli prijelazni rok spektakularan, u Realu očito još nisu rekli posljednju riječ.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je dosad potrošio preko 300 milijuna milijuna eura u sklopu velikog redizajna prve momčadi.

Eden Hazard, Luka Jović, Eder Militao, Rodrygo i Ferland Mendy čine petorku pojačanja koja je Kraljevski klub doveo, ali tu ne misle stati jer žele dovesti još jednog veznjaka.

Velika želja Zinedina Zidanea bio je i ostao Paul Pogba, međutim tu stvari baš i ne idu glatko jer Manchester United se ne želi odreći svoje najveće zvijezde, a ako francuski veznjak baš bude inzistirao na transferu, onda će odšteta biti paprena.

Svojevrsna rezervna opcija Zidaneu bio je Christian Eriksen iz Tottenhama. Danski reprezentativac je već dugo u sjevernom Londonu i zaželio se je promjene sredine, a kad zove klub poput Reala onda je teško poslati odbijenicu.

Stoga je Eriksen dugo figurirao kao sigurna oklada za dolazak na Santiago Bernabeu. No, kako stvari stoje, od toga neće biti ništa, i to zbog jednog drugog igrača koji je zapeo za oko Zidaneu.

U siječnju je stigao na Otok, ali mogao bi brzo otići

Argentinski TYC Sports javlja kako je Miguel Almiron igrač zbog kojeg skauti Reala pohode utakmice reprezentacije Paragvaja na ovogodišnjoj Copa Americi.

Ove zime je, krajem siječnja, Almiron stigao u Newcastle u transferu koji je porušio nekoliko rekorda. Odšteta od 24 milijuna eura najveća je u povijesti koju je platio Newcastle, a ujedno i najveća koju je dobio neki klub iz američke MLS lige.

Almiron je, naime, u Premierligu stigao iz Atlanta Uniteda.

Ovaj omaleni (176 centimetara) Paragvajac igra na poziciji ofenzivnog veznog, a može igrati i kao centralni veznjak te na lijevoj strani. Ostavio je dobar dojam u Newcastleu pod vodstvom Rafaela Beniteza, a ključni je igrač paragvajske reprezentacije. Razlog zbog kojeg se Kraljevski klub okrenuo njemu je jasan, za Almirona bi morali platiti puno manje nego za Pogbu ili Eriksena, ali ostaje pitanje da li je ovaj 25-godišnjak baš tolika klasa da bude pojačanje za Real.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider