Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvale za Hrvata

Svi pričaju o Luki: Zidane, Ramos i legenda Reala oduševljeni Modrićem

Luka Modrić još jednom je oduševio zu dresu Reala, a ovaj je put zabio i spektakularan pogodak za vrijednu pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane pohvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića koji je njegovoj momčadi u 85. minuti donio pobjedu na gostovanju u Granadi od 2-1. Zidane je napomenuo kako bi 30-godišnji hrvatski veznjak trebao češće pucati.

"Modrić je zabio golčinu i udahnuo nam život, no prije svega donio nam je tri boda. Zadovoljan sam njime, morao bi češće pucati, jer ima dobar udarac“, izjavio je Zidane na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Modriću je ovo bio drugi pogodak u 27 ovosezonskih nastupa. Prvi je postigao u studenom prošle godine na gostovanju kod Šahtara u utakmici Lige prvaka, kada je Real slavio s 4-3.

"Danas je taj gol bilo ono što je najvidljivije, no prema onome kako ja vidim nogomet, Modrić je neophodan ovom Realu. Iako ne zabija puno on je jedan od stupova ove momčadi", izjavio je kapetan Madriđana Sergio Ramos.

"Tri boda su bila naš cilj. Bili smo neprecizni i radili više pogrešaka nego obično", dodao je Ramos.

Današnji Realov dužnosnik i bivši proslavljeni napadač Emilio Butragueno, također je pohvalio Modrićev učinak:

"U teškoj utakmici Modrićev gol nas je spasio. Odigrao je jako dobro, u odličnoj je formi. Mislili smo da će nakon prvog gola biti sve lakše, no Granada je dobro reagirala“.

Real Madrid je pobjedom nad pretposljednjom Granadom ostao na trećem mjestu s 50 bodova, jednim manje od gradskog rivala Atletica te četiri manje od vodeće Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider