Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Od dječjeg vrtića'

Sopić zabrinut uoči Hajduka: Ako ovako budemo griješili, svi će nam zabijati golove

Trenutni šef Dinamova stručnog stožera ima dosta razloga za brigu nakon što je Juventus se prošetao Maksimirom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinamo Željko Sopić nije izgledao previše razočarano nakon visokog poraza od Juventusa, ali priznao je da je zabrinut, za razliku od svog kolege Massimiliana Allegrija koji je nasmijan ušetao u press salon.

"Igrali smo protiv jedne od najvećih momčadi Europe, to treba imati u vidu. Imali smo ideju kako se suprotstaviti, ali kada je pao prvi gol, sve je palo u vodi. Takve nam se pogreške ne smiju događati. Pogriješili smo kod drugog gola, krivo smo se postavili, ali odlučila je i kvaliteta Higuaina. Tome se teško oduprijeti", rekao je Sopić.

Što je bila ideja?

"Igrali smo protiv momčadi koja nas je stisnula, pokušali smo ih kontrirati, ali pogreške su se dogodile i sve je bilo gotovo. Pokušali smo doći do 'nule' na poluvremenu, no nije nam uspjelo."

'Juventus može osvojiti Ligu prvaka'

Mislite li da je Juventus jedan od favorita Lige prvaka?

"Mislim da Juventus ima potencijal osvojiti Ligu prvaka. To sam rekao još prije utakmice i stojim kod toga. Sve će ovisiti kako će izgledati u ožujku i travnju, tada se o svemu odlučuje. Za sada izgleda da bi mogao, ali tko zna što će biti."

Budući da u sljedećem kolu HNL-a igrate protiv Hajduka, jeste li zabrinuti zbog reakcija obrane? Razmišljate li o promjeni vratara?

"Naravno da sam zabrinut, ako radimo takve greške i ako nam dubinski pas prolazi bez problema. Ali moramo biti svjesni da su ovo top napadači u Europi. Ja znam kako izgleda Hajduk, no, ako budemo radili ovakve pogreške, dobit ćemo golove od momčadi dječjeg vrtića. Što se tiče drugog pitanje, ne smijemo žuriti i preko noći donositi odluke, jer uskoro se može dogoditi da nam nitko ne igra. Mladi igrači osciliraju i to nije ništa novo, treba imati strpljenja i pameti", zaključio je Sopić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider