Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Više mi nije prijatelj'

Mamić 'napao' Niku Kovača i otkrio: Zbog mene je ostao izbornik!

Neslužbeni gazda hrvatskog nogometa komentirao je svoj odnos s izbornikom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja sam najzaslužniji za to što je Niko Kovač ostao izbornik nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu", izjavio je Zdravko Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama i prvi dopredsjednik HNS-a gostovao je u emisiji Sport nedjeljom na Z1 i tom prilikom poručio kako mu izbornik više nije prijatelj.

"On je tip egotripa koji misli i radi samo ono što ga zanima. Znate da je moj brat Zoran kum njegovom djetetu, ali otkako se Kovač vratio u Hrvatsku pokazao je otklon prema obitelji Mamić, a ja sam nakon Brazila stao iza njega. Ali, više neću! On više nije moj prijatelj! Zvao me je 100 puta i svaki put je to bilo onda kad bi mu nešto zapelo pa bi mu trebala moja pomoć. Otkako je postao izbornik, ignorira i Savez i klubove i sve radi po svom", kazao je Mamić.

'Šuker je uspješan, a čelnici Hajduka neuspješni'

Čelni čovjek Dinama zamjera Kovaču što kapetana Modrih Arijana Ademija nije zvao na SP u Brazil nakon čega je Ademi odlučio igrati za Makedoniju.

"Hrvatska nema takvog igrača na toj poziciji", ispalio je Mamić.

Uslijedile su standardne Mamićeve tirade o tome kako je Davor Šuker uspješan predsjednik HNS-a, kako je za Igora Štimca mislio da se može promijeniti ali je ubrzo shvatio da se to neće dogoditi da bi se okrznuo i o Hajduk prozvavši čelnike kluba nesposobnima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider