Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj karijere

VIDEO Zbog stravičnog prekršaja klub nogometaša prijavio policiji

Stravičan start viđen je proteklog vikenda u najvišem rangu švicarskog nogometa, nakon kojeg je klub nesretnog nogometaša podigao kriminalnu tužbu protiv počinitelja…

Reprezentativac Lihtenštajna i član Aaraua Sandro Wieser (21) džonom kopačke je startao na koljeno 32-godišnjeg Gillesa Yapi-Yapoa, kojem je nakon detaljnog pregleda u bolnici potvrđeno: puknuće prednjih i križnih ligamenata koljena, ozbiljno oštećenje hrskavice, puknuće meniska, puknuta čašica koljena i jače natučenje bedrenog mišića.

Može se reći da je nogometna karijera ovog bivšeg reprezentativca Obale Bjelokosti vjerojatno završena, no njegov će klub napraviti sve da ovaj čin mladog Wiesera ne prođe nekažnjeno.

Zürich je slučaj prijavio policiji, a u njemu tuži Wiesera zbog nanošenja teških fizičkih ozljeda. Reprezentativac Lihtenštajna negira ikakvu namjeru u svom startu, te se putem društvene mreže Facebook javno ispričao:

'U potpunosti žalim za onim što se dogodilo. U mojem startu nije bilo nikakve namjere. Imao samo mnogo iskustva s ozljedama i takve stvari ne želim nikome', napisao je Wieser.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider