Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandal u Istri

Zbog rasizma prekinuta utakmica Rijeka - Manchester City!

U istarskom Novigradu na pripremama se nalazi mlada momčad Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Englezi su dogovorili prijateljsku utakmicu s drugom momčadi Rijeke i - ostali u šoku! Naime, dvoboj se nije odigrao niti do kraja prvog poluvremena zbog rasističkog ispada jednog od riječkih nogometaša.

Krajem prvog dijela grubim prekršajem Francuz Seko Fofana zaustavio je Marka Marciuša za što je zaradio crveni karton, nakon čega je trener Cityjeve U21 momčadi, legendarni Patrick Vieira, odlučio povući momčad s terena. Rezultat je u tom trenutku bio 1:0 za Rijeku B.

Manchester City je na službenoj stranici objavio kako od Hrvatskog nogometnog saveza očekuje da istraži ovaj slučaj, a svoje viđenje cijele situacije u ime Rijeke dao je Ranko Buketa, koordinator za struku mlađih momčadi.

"Trener Manchester Cityja Patrick Vieira je ušao u teren, nešto raspravljao sa sucem a onda na čuđenje dobro popunjenog stadiona u Novigradu povukao svoju momčad s terena. Koji su razlozi tome znani su samo njemu. Možda je očekivao suparnika protiv kojeg će lakoćom dominirati terenom i uigravati svoju momčad te lagano poentirati, što protiv ovakve Rijeke nije mogao biti slučaj", izjavio je Buketa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider