Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'all-in na pogbu'

Zbog njega Barca prodaje čak petoricu nogometaša

Europski nogometni divovi već su se naveliko bacili na dovođenje igrača za iduću sezonu kako bi pokušali srušiti trenutno najbolju momčad svijeta - Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je već doveo Samija Khediru, Paula Dybalu, a na pragu je i Mario Mandžukić. Manchester United je doveo Memphisa Depayja, Real Madrid je na pragu dovođenja Davida De Gee, a posljednjih se dana spominje dolazak fantastičnog napadača Manchester Cityja Sergija Agüera. Barcelona nema namjeru zaostati ni u tom segmentu, pa priprema bombastičan transfer.

Barcelona će pokušati dovesti Paula Pogbu, igrača kojeg traži cijela planeta. Naravno mnogi klubovi ga ne mogu platiti, a među njima je trenutno i Barca, koja je prisiljena prodati nekoliko mladih igrača, produkata omladinskog pogona, da bi se realizirao transfer.

Prema pisanju španjolskih medija Barcelona trenutno ima 50 milijuna eura za potrošiti, no to je tek polovica potreba za dovođenje francuskog reprezentativca i člana Juventusa. Stoga je katalonski klub stavio na prodaju Pedra, Marca Bartru, Gerarda Deulofeua, Martina Montoyju i Adriana. Ukoliko sva petorica budu prodani, Barcelona bi mogla zaraditi oko 50-ak milijuna eura.

Odlazak Pogbe iz Juventusa nije siguran. Juve je navodno povukao francuskog nogometaša s tržišta, te je rekao da će biti prodan samo u slučaju da sam zatraži transfer. Ukoliko se to dogodi, Barcelona želi biti financijski osigurana da prva reagira. Trenutnu borbu za Pogbu vode Manchester City i PSG.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider