Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poker Uniteda i Spursa

Zamjene spasile Bilića otkaza: West Ham do pobjede u 90. minuti!

Bivši hrvatski izbornik sa svojim Čekićarima je zaplovio prema mirnijim vodama nakon današnje utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda izdvojili su se na vrhu ljestvice Premierlige zahvaljujući sigurnoj 4:0 (2:0) pobjedi protiv posljednjeg Crystal Palacea na svom Old Traffordu u susretu 7. kola.

United je poveo već u 3. minuti golom Mate, a do poluvremena je Fellaini (35) svojim prvim pogotkom praktički riješio pitanje pobjednika. Fellaini (48) se početkom nastavka još jednom upisao u strijelce, a konačnih 4:0 postavio je Lukaku (86) koji je tako nastavio sa serijom pogodaka u svakom prvenstvenom kolu od početka sezone.

United sada ima 19 bodova dok je Crystal Palace i dalje bez bodova i bez postignutog pogotka.

Uvjerljiv je bio i aktualni doprvak Tottenham Hotspur koji je sa 4:0 (3:0) deklasirao novaka u ligi Huddersfield Town. Dvoboj je bio gotov nakon samo 20-ak minuta jer su gosti s dva gola Kanea (9, 24) i jednim Daviesa (16) poveli sa 30. Konačni rezultat postavio je Sissoko (90+1). Tottenham je trenutačno treći sa 14 bodova.

Važnu 1:0 (0:0) domaću pobjedu ostvario je West Ham United kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i to protiv Swanseaja. Gol vrijedan tri boda postigao je Diafra Sakho u 90. minuti na asistenciju Arthura Masuakua. Zanimljivo, i strijelac i asistent za jedini pogodak u igru su ušli u kasnoj fazi utakmice, u 78. minuti. Bilić je njih poslao na terenu umjesto Chicarita i Ayewa, a oni su mu to vratili akcijom za tri supervažna boda, kojima su (vjerojatno) sačuvali posao svom menadžeru.

Bournemouth i Leicester odigrali su 0:0, WBA i Watford 2:2, a Stoke je s 2:1 svladao Southampton.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider