Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspad sistema

Zakuhalo u svlačionici Reala: Sukob glavnih zvijezda, prijeti eksplozija

Nakon kraha u Ligi prvaka i vjerojatno sezone bez značajnijeg trofeja, opet je zakuhalo u „kraljevskoj svlačionici“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na vidjelo su izašle stare razmirice i klanske borbe. Španjolski mediji pišu da su dobrano zatrovano međuljudski odnosi zvijezda Reala. Kako se sezona približavala kraju tako su sukobi eskalirali. To se jasno odrazilo na rezultatima.

Arsenal želi tri Realove zvijezde: De Gea zakaparen, veliki talent napušta Bernabeu

VIDEO Pogledajte kako Ronaldo priprema sina za veliku karijeru

Carlo Ancelotti najviše je problema imao sa Sergijom Ramosom i Cristianom Ronaldom koji su ponovno otkopali ratne sjekire. Talijan je muku mučio kako da ih primiri. Očito nije uspio.
Ramos je ogorčen egocentričnim ponašanjem i sebičnošću Portugalca. Navodno je Ronaldu nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka s Juventusom u Torinu sasuo u lice: „Samo misliš kako postići gol, a za sve ostalo baš te briga.“

Ramos smatra da Ronaldo premalo sudjeluje u igri Reala, posebice u fazi obrane. Sukob je nastavljen i na utakmici s Valencijom. Da nešto ne štima u svlačionici Reala, vidjelo se i u uzvratu protiv Juventusa, kada je Ronaldo na čudan način proslavio gol, a tijekom utakmice bio je prilično samozatajan, praktički nevidljiv.

Odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka pobjegao je u svlačionicu. Dok su Ramos i ostali kapetani pozdravljali razočarane navijače, Portugalac je već bio na putu kući. Pojavile su se informacije kako je navodno u svlačionici tugovao, ali to nitko ne može potvrditi.

Kad tomu dodamo situaciju s Ikerom Casillasom, kojeg se tjera prema izlaznim vratima Bernabeua, nesigurnoj budućnosti i vjerojatnom otkazu treneru Ancelottiju, Varaneovoj srditosti zbog manjka minutaže, Baleovom bijesu zbog napada navijača i manjka lopti od suigrača, kako kaže njegov agent, te naposljetku kritikama navijača na račun predsjednika Florentina Pereza, onda nije teško zaključiti kako Bernabeuu prijeti prava eksplozija.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider