Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lokomotiv podigao cijenu

Zakomplicirao se transfer Ćorluke: Samo je jedan klub spreman platiti traženi iznos

Zakomplicirao se transfer Vedrana Ćorluke u Bayern. Naime, moskovski Lokomotiv podignuo je visinu odštete koju Bavarci trenutno ne žele platiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već se dulje vrijeme piše kako je Ćorluka velika želja Bayerna, čak su i neki tamošnji mediji prenijeli kako je to gotovo posao. Međutim, navodno je došlo do problema oko visine odštete. Odlazak u Bayern za Ćorluku bi bio vrhunac karijere.

Lokomotiv je u početku tražio sedam milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, ali sada su se očito predomislili i žele 11. Bayern zasad na to ne pristaje pa je došlo do trzavica u transferu. U međuvremenu se pojavila i vijest kako 30-godišnjeg Hrvata želi i talijanska Fiorentina.

Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako 'Viole' još nisu poslale službenu ponudu za hrvatskog stopera, ali da ispipavaju teren za moguće njegovo dovođenje.

Jedini klub koji je za Ćorluku spreman dati traženi iznos još je jedan moskovski klub - Spartak. Inače, pouzdani hrvatski branič s Lokomotivom ima ugovor do 2018. godine.

S obzirom na glasine, Ćorluka će najvjerojatnije napustiti Lokomotiv. Trenutno je pitanje gdje će nastaviti karijeru, no kamo god otišao, bit će jedan od stožernih igrača obrane. Pogotovo nakon onog što je pokazao na Euru u Francuskoj.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider