Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće akcija Italija

Zadovoljni Kovač najavio otvoreni trening reprezentacije na Poljudu

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač na konferenciji za medije naglasio je kako je utakmica protiv Gibraltara ispunila svrhu dodavši da mu se posebno dopalo prvo poluvrijeme u kojem je bilo dosta prilika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ono što smo tražili od utakmice smo i dobili. U drugom dijelu smo pali, ali i tu se vidljivo nekoliko dobrih stvari za utakmicu protiv Italije. Vidjelo se nekoliko igrača koji dosada nisu imali veću minutažu", izjavio je Niko Kovač odbijajući reći tko je od igrača dobio plus na ovoj utakmici.

VIDEO FOTO Hrvatska odradila generalku: Vatreni uvjerljivi uoči Italije

Izjavio je samo da je s velikom većinom zadovoljan, no, da neki nisu odigrali kao što su htjeli, ali da je na kraju rezultat OK.

Ponovio je da je nakon duge sezone za većinu igrača, zatim lagane pauze i tri-četiri dana treninga bilo važno odigrati jednu natjecateljsku utakmicu. Na novinarsko pitanje vezano uz Mandžukića, koji je gol zabio tek iz jedanaesterca, Kovač je odgovorio da je za njega bilo previđeno šezdesetak minuta.

"Imao je nekoliko prilika, ali radio je za cijelu ekipu. Nadam se da će mu gol iz penala dati samopouzdanje koje mu treba protiv Italije", odgovorio je izbornik.

Kovač je također najavio otvoreni trening u 19:00 u ponedjeljak na Poljudu.

Tražen da podijeli svoje mišljenje vezano uz jučerašnje finale Lige prvaka i učinak Rakitića, Kovač je izrazio zadovoljstvo što Hrvatska opet ima nekoga u pobjedničkoj momčadi. Za Rakitića je rekao da je došao u veliki klub i da je zaslužio sve što mu se jučer dogodilo.

Što se tiče talijanskih igrača koji su igrali u finalu Lige prvaka, izbornik je kazao kako su oni veliki profesionalci i da će njihov izbornik sve poduzeti da budu u najboljem izdanju protiv Hrvatske u Splitu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider