Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Za Nikolu Vlašića sezona završena? Hajduk dobiva v.d. predsjednika Uprave

Dok Hajduk bira v.d. predsjednika, za Nikolu Vlašića je, čini se, sezona završena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon debakla Hajduka na Maksimiru u uzvratnoj utakmici polufinala hrvatskog Kupa, splitski klub pogodila je još jedna loša vijest, ozlijedio se njihov najperspektivniji nogometaš Nikola Vlašić.

Ozlijedio je butni mišić, ozljeda je bolna i teška, potvrđena je pregledima. Sigurno je da Hajdukov najbolji mladi igrač neće igrati protiv Istre, a prema nekim neslužbenim informacijama Vlašić je izgubljen do kraja sezone.
Ako se nadao odlasku na prvenstvu Europe, sada je i ta priča gotova.

Osim rezultatske Hajduk potresa i upravljačka kriza. Nakon smjene Marina Brbića s mjesta predsjednika kluba i ostavki predsjednika Nadzornog odbora Ljube Pavasovića, sportskog direktora Gorana Vučevića, voditelja omladinskog pogona Srđana Andrića te najave odlaska vlasnika četvrtine dionica kluba (26%) Tomislava Mamića iz upravljačke strukture odnosno Nadzornog odbora, danas bi trebao biti izabran v.d. predsjednik Uprave Hajduka. 

Podsjetimo, petorica na izborima izabranih članova NO-a, Šalinović, Marasović, Marinov, Santini i Krnić, prije tjedan su dana digli ruke za odlazak Marina Brbića s mjesta čelnika Hajduka.

Dogodio se raskol onih koji su uz pomoć navijača vodili klub na putu financijskog oporavka (klub je dužan nešto više od 20 milijuna kuna, a prije dolaska Brbića bio je više od 100) te onih koji smatraju kako je nakon sanacije većine duga stiglo vrijeme za dodatni iskorak.

No, zasad nije jasno imaju li novi vladari kluba, predvođeni Slavenom Marasovićem, plan za taj iskorak i kakav bi on trebao biti u trenutnoj situaciji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider