Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dali podršku Hajduku

'Za naš Dinamo': Sramimo se što većina anomalija stiže iz našeg Dinama

Nakon jučerašnje sjednice Izvršnog odbora HNS-a i svih događanja u našem nogometu, priopćenjem su se oglasili i članovi udruge Za naš Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrači Dinama i reprezentativci Dario Šimić, Silvio Marić, Igor Bišćan i Tomo Šokota kažu da su oni ovu situaciju, nažalost, predvidjeli.

Priopćenje udruge Za naš Dinamo prenosimo u cijelosti:

"Posljednji događaji su dokaz da su se obistinile naše crne slutnje i predviđanja da će situacija koju imamo u našem klubu 'metastazirati' na HNL i HNS. Mi kao dinamovci se sramimo činjenice da većina anomalija u našem nogometu vuče korijenje iz našeg kluba Dinama.

Pedeset tisuća građana i navijača koji su potpisali našu peticiju, kojom tražimo promjene u Dinamu, jasno je dalo do znanja što misli o tome, a već tradicionalno prazne tribine maksimirskog stadiona su dokaz da naš klub već dugo ne poštuje pozitivne vrijednosti koje su se godinama vezale uz njegovo ime i ime našeg grada.

Pravi dinamovci oduvijek su se borili za poštenje i iz tog razloga se pridružujemo našim sportskim rivalima iz Splita kao i svim drugima koji na demokratski način našem nogometu nastoje vratiti dignitet i dostojanstvo", stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider