Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skupa serija gafova

Lord Bendtner traži novi klub: Neće zaigrati protiv Ronalda i Modrića

Iznenađujući potez povukli su čelnici aktualnog njemačkog viceprvaka, usred sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač danske nogometne reprezentacije Nicklas Bendtner (28) dobio je otkaz u redovima njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

Wolfsburg više nisu mogao trpjeti njegovu nedisciplinu i raskinuli su ugovor godinu i pol prije njegova isteka.

Bendtner je bio član Vukova od 2014. godine i umjesto na terenu isticao se kršenjem klupske discipline poput kašnjenja na treninge, odbijanja sudjelovanja u promociji kluba i druženja s navijačima. Bio je optužen i za nedovoljno zalaganje, a uz sve to na društvene mreže je stavljao slike automobila marke Mercedes, premda je glavni sponzor kluba Volkswagen.

Osebujni životni stil priskrbio mu je nadimak Lord Bendtner koji je na društvenim mrežama postao neiscrpni izvor ideja fanovima za razne fotografije, statuse, komentare...

U dresu Wolfsburga upisao je 30 nastupa i postigao tri gola. Igrao jer i za Juventus, Sunderland, Birmingham i Arsenal. Za dansku reprezentaciju je sakupio 72 nastupa i 29 golova.

Raskidom ugovora Bendtner je ostao bez mogućeg nastupa u četvrtfinalu Lige prvaka gdje će Wolfsburg odmjeriti snage s Real Madridom (prva utakmica igra se u srijedu u Njemačkoj).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider