Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Leicester korak bliže naslovu

Bilić i West Ham imali Chelsea na konopcima: Sudac pogurao 'bluze'?

West Ham Slavena Bilića bio je na pragu nove velike pobjede, a onda je uslijedila dvojbena sudačka odluka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić i njegov West Ham remizirali na stadionu aktualnog prvaka Engleske Chelseaja nakon što su odigrali 2:2. 'Čekićari' su imali pobjedu u rukama, međutim tri boda izbio im je Fabregas pogotkom iz jedanaesterac u pretposljednjoj minuti utakmice.

Manuel Lanzini je doveo goste u vodstvo u 17. minuti nakon što mu je loptu na rubu kaznenog prostora ostavio Dimitri Payet, a Argentinac ju je u neobranjivom luku zavrnuo u gornji lijevi kut gola Thibauta Courtoisa.

Rezultat se nije mijenjao sve do završnice prvog poluvremena, kada je Fabregas prekrasno pogodio iz slobodnog udarca.

U 60. minuti utakmice Bilić je pokazao kakav osjećaj za zamjene posjeduje. U igru je uveo Andyja Carrolla, koji je samo minutu kasnije zabio za 2:1. Payet je ponovno bio asistent, a Carroll je mirno matirao belgijskog reprezentativca.

West Ham je nakon toga imao priliku povisiti na 3:1, ali Bilićevi napadači nisu bili precizni. Kazna je stigla u pretposljednjoj minuti utakmice kada je Ruben Loftus-Cheek izborio kazneni udarac. Ostaje pitanje je li Loftus-Cheek bio unutar kaznenog prostora kada ga je po nozi zahvatio Michail Antonio. Siguran izvođač bio je Fabregas.

Ovim bodom West Ham je ostao na petom mjestu prvenstvene ljestvice s bodom zaostaka za Cityjem i tri više od Uniteda. Upravo City i United u nedjelju igraju međusobni dvoboj, ujedno i derbi kola.

Podsjetimo, Bilić je u prvoj utakmici sezone slavio protiv Chelseaja 2:1. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Carroll koji je tada ušao u igru 10 minuta ranije. Tako je moglo biti i ovoga puta da nije bilo možda i pogrešne sudačke procjene.

Lider Leicester City je načinio još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka nakon što je na gostovanju pobijedio Crystal Palace 1-0. Gol odluke zabio je Riyad Mahrez u 34. minuti.

 
 
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider