Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
start na loptu

VIDEO Dokaz da je sudac (možda) uništio Bilićev san o Ligi prvaka

West Ham Slavena Bilića uzeo je samo bod protiv Crystal Palacea i dobio težak udarac u borbi za Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je i drugu utakmicu zaredom imao vodstvo od 2:1 da bi na kraju završilo 2:2. Menadžer Slaven Bilić je unatoč stavu da su njegovi igrači zaslužili sva tri boda ipak bio zadovoljan i osvojenim bodom, no ponovno se osvrnuo na suca.

"Čestitao bih svojim igračima, ali i protivničkim igračima, jer je ovo bila jako dobra nogometna utakmica. Utakmica koju smo zaslužili dobiti i koju smo kod 2:1 mogli nekoliko puta i potvrditi, no dogodio se taj crveni", rekao je Bilić nakon utakmice pa nastavio:

"Najradije bih rekao puno stvari i rekao čistu istinu, ali bit ću pristojan i reći samo da to nije bio crveni karton. To je već četvrta utakmica u nizu da se događaju ovakve pogreške. Ulozi su sada puno veći jer se borimo za velike stvari u prvenstvu i Kupu", rekao je ljutiti Bilić, pa komentirao još jedan fantastičan pogodak Dimitrija Payeta.

"Slobodni udarac je bio nevjerojatan. Očekivao sam da će pucati preko 'živog zida', a onda je neobranjivo pogodio u vratarov kut. Sretan sam kad igramo dobro kao danas i mogu reć da sam unatoč svim okolnostima sretan zbog boda. Ali vam istovremeno ne mogu opisati koliko je frustrirajuće govoriti o sudačkim odlukama", zaključio je Bilić.

Nakon remija West Ham je i dalje peti s tri boda manje od Manchester Cityja i bodom više od Manchester Uniteda koji svoju utakmicu 32. kola igra ove nedjelje protiv Evertona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider