Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tu je i rabona

VIDEO Bilićev 'jackpot'? Pogledajte kako zabija novi napadač West Hama

Čekićari se pripremaju za izazove koji im slijede nakon reprezentativne stanke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvotjednu stanku zbog početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Slaven Bilić i njegovi igrači pokušavaju što bolje iskoristiti.

Treninzima Čekićara priključen je i Simone Zaza od kojeg Bilić očekuje da bude rješenje problema u vrhu napada.

Zaza je prije nekoliko dana stigao iz Juventusa na posudbu do kraja sezone, a West Ham, koji je Talijanima za posudbu platio pet milijuna eura, ima pravo prvokupa iduće ljeto.

U West Hamu su, čini se, vrlo zadovoljni povremenim talijanskim reprezentativcem te su objavili video na YouTubeu u kojem se vide Zazini potezi i četiri pogotka postignuta na treningu.

Efektno, nema što..

Bude li Zaza ovako ubojit i na utakmicama Premierlige, Bilić će brzo zaboraviti na sve nevolje koje su ga snašle ovog ljeta.

Peh za pehom pogađao je Čekićare, naročito u ofenzivnom dijelu momčadi. Trenutno su van stroja Andy Carroll, Jonathan Calleri, Manuel Lanzini, Sofiane Feghouli, nema niti lijevog beka Aarona Cresswella, a prava katastrofa Biliću se dogodila s Andreom Ayewom - igrač koji je svojim dolaskom ispisao povijest West Hama ozlijedio se u debitantskom nastupu, u prvom kolu na gostovanju kod Chelseaja i na travnjak će se vratiti krajem godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider