Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Crveni sve dalje od Europe

Vulić sarkastično o HNL-u: Mislim da je križaljka već složena...

Trener Splita bio je silno razočaran nakon poraza u Koprivnici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

RNK Split je porazom u Koprivnici praktički otpao iz utrke za osvajanjem četvrtog mjesta koje će na kraju sezone voditi u kvalifikacije za Europa ligu ukoliko Dinamo u finalu osvoji Kup protiv Splita.

Slaven Belupo svladao Split i uključio se u borbu za Europu

Crveni su uoči dvoboja u Koprivnici bili u poziciji da Europu jure na dva kolosijeka, jer za razliku od svih ostalih konkurenata Split pred sobom ima i spomenuto finale Kupa u kojem bi im trijumf nad favoriziranim Dinamom na Maksimiru donio izlazak u Europu neovisno o plasmanu u prvenstvu. Sada je njihova pozicija uvelike otežana jer su trenutno pali na sedmo mjesto.

Trener Splita Zoran Vulić nije bio toliko nezadovoljan igrom svoje momčadi koliko nekim drugim stvarima o kojima je progovorio nakon utakmice na press konferenciji.

"Nije moje da komentiram suđenje, ali ovo je prvi put u mojoj karijeri, a ona nije baš kratka, da mi se ovako nešto događa. On je svirao penal pa promijenio odluku, a čudna je i situacija kod poništenog gola. Također, kod gola Slavena je Mršić odgurnut. Te stvari moram reći, one se događaju i nije pobijedila bolja momčad", kazao je Vulić kojeg su novinari potom upitali hoće li Split sve karte baciti na finala Kupa. Dobili su zanimljiv odgovor...

"Mi ćemo igrati sve dok postoje šanse, ali mislim da je križaljka već složena."

Strateg Slavena Ante Čačić bio je zadovoljan s tri boda kojima su Farmaceuti osigurali ostanak u ligi.

"Bili smo pod imperativom, rano smo zabili gol i to nas je nosilo, ali Split je bio bolji. Možda smo u ovoj utakmici nagrađeni kao što smo u nekim ranijim utakmicama bili kažnjeni i nismo imali sreće", izjavio je Čačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider