Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, nije mu ovo trebalo...

Vrije u Arsenalu: Jedna od glavnih zvijezda lajkala ovu fotografiju i sporni status

Očigledno, neće sve stati na nedjeljnom ispadu kapetana Arsenala Granita Xhake.

Lacazette lajkao ovu fotografiju (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Iza Arsenala su dva dana koja bi htjeli što prije zaboraviti, makar slijed događaja ne sugerira da će tako zaista i biti.

U nedjelju su Topnici kod kuće prosuli dva gola prednosti protiv Crystal Palacea, a utakmicu je obilježio ispad kapetana Granita Xhake prilikom izlaska s terena. Izgubio je živce kad je čuo zvižduke, naročito jer je nekoliko tjedana trpio to što su mu navijači vrijeđali trudnu suprugu.

Trener Unai Emery poslije utakmice je rekao kako će taj problem rješavati unutar svlačionice, no u međuvremenu se pojavio novi.

gol expired Skandal trese Arsenal: Kapetan je dugo trpio, a onda je pukao zbog napada na trudnu suprugu divider

Alexandre Lacazette, francuski reprezentativac i glavna napadačka uzdanica Arsenala, lajkao je na Instagramu post jednog poznatog navijača Topnika.

Troopzafc je objavio fotografiju na kojoj je ispružio srednje prste na rukama, a s obzirom na status koji je napisao, nije teško zaključiti da je to upućeno treneru Emeryju i kapetanu Xhaki.

Kad glavna zvijezda lajka ovakve stvari, onda nije dobro

"Sorry, ali ovo je kraj. Ne možeš kod kuće voditi 2:0 protiv Crystal Palacea i ne pobijediti. Emery, brate, ja sam te branio, ali što je previše, previše je. Xhaka nek se je**. Ne želim ga nikad više vidjeti u Arsenalovu dresu", stoji u objavi.

Navijači uvijek imaju pravo na svoje mišljenje, to uopće nije upitno, međutim za klub i svlačionicu problematično je kad takve objave lajkaju igrači. I to pogotovo onaj igrač koji bi svojim golovima trebao Topnike iz prosječnosti povući prema vrhu.

U svakom slučaju, atmosfera u Arsenalu vrije i nema naznaka da će se tako skoro smiriti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider