Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Naša su najveća snaga'

Vratio se u Atletico kao heroj, ali Mandžukiću priznao glavnu ulogu

U ekskluzivnom intervjuu za Marcu povratnik u redove Atletico Madrida Fernando Torres udijelio je veliki kompliment hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Torres bi u srijedu mogao debitirati u Ligi prvaka kao igrač Atletico Madrida, 14 godina nakon što je debitirao za madridski klub u drugom razredu španjolskog nogometa. Atletico gostuje kod Bayer Leverkusena, a Torres vjeruje da su najveća snaga Atletica u ovom trenutku napadači Mario Mandžukić i Antoine Griezmann.

"Mandžukić i Griezmann su u sjajnoj formi i to moramo iskoristiti. Diego Simeone je trener koji kada vam nešto govori zaista u to počnete vjerovati", rekao je Španjolac koji se zimus vratio iz Chelseaja.

Atletico Madrid je prošle sezone osvojio naslov u Primeri, no ove se sezone trenutno nalazi na trećem mjestu iza Barcelone i prvoplasiranog Real Madrida, koji ga je savladao u lanjskom finalu Lige prvaka.

"Razlika između Reala i nas je još uvijek jako velika, ali ne više na travnjaku", zaključio je Torres, koji je sa svoja dva pogotka u uzvratnoj utakmici Kupa kralja ove sezone izbacio Real u osmini finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider