Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav tjedan

Vlašić briljira u Moskvi: Zabio sjajan gol u gradskom derbiju i spasio bod za CSKA

Mladi Splićanin, koji će 4. listopada proslaviti 21. rođendan, preporodio se u ruskoj prijestolnici.

Slavlje Vlašića i suigrača (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić nastavlja s odličnim igrama u redovima moskovskog CSKA. U derbiju osmog kola ruskog prvenstva CSKA i Spartak su odigrali 1:1, a pogodak za domaćine zabio je Vlašić.

Gosti su poveli u 30. minuti golom Brazilca Fernanda, a Vlašić je zabio za 1:1 u 63. minuti. Mladi Splićanin je tako drugi susret u nizu spasio CSKA od poraza. U srijedu je upisao pogodak i asistenciju u susretu Lige prvaka protiv Viktorije Plzen, a večeras pogodak za 1:1.

U drugom nedjeljnom susretu Zenit je pobijedio Lokomotiv 5:3. Zenit je poveo golom Olega Šatova u 13. minuti, no četiri minute kasnije izjednačio je Dmitri Barinov i do kraja poluvremena više nije bilo golova. Domaćin je praktički prelomio utakmicu u prvih 20 minuta nastavka postigavši tri gola, a strijelci su bili Aleksander Ertohin (48), Artjem Dzjuba (57) i ponovo Šatov (64).

Gosti su u 74. minuti smanjili golom Alekseja Mirančuka, a tračak nade Lokomotivu je donio Fjodor Smolov postigavši u 85. minuti gola za 3:4. Ipak, Sebastain Driussi je u 89. minuti razriješio sve dvojbe postigavši pogodak za pobjedu 5:3. Lokomotiv je 82. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Dmitri Tarasov koji je ušao u igru četiri minute ranije umjesto bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider