Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će se ostvariti?

Vjerujete li u ove spektakularne transfere Reala, Man Uniteda, Chelseaja…?

Prema pisanju engleskih listova na pomolu su dva velika nogometna transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasine oko zimskog prijelaznog roka već su se dobro zahuktale, a nakon špekulacija oko mogućeg prelaska Lea Messija u Manchester City, sad su svjetlo dana ugledale nove nevjerojatne najave. Neki mediji na Otoku pišu kako Real Madrid namjerava prihvatiti ponudu Manchester Uniteda za Garetha Balea, a istodobno bi taj novac uložio u kupovinu Edena Hazarda iz Chelseaja.

Manchester United je poslao navodnu ponudu od 90 milijuna eura za Balea, Velšanina za kojeg list Daily Star tvrdi da nije sretan u Madridu i rado bi se vratio na Otok. U pitanju je veliki novac, te bi Bale već ove zime mogao u United. Najbrži igrač svijeta je ove sezone za Real odigrao 20 utakmica i postigao devet zgoditaka, a u karijeri je igrao za engleske klubove Southampton i Tottenham.

Hazard je od 2012. u Chelseaju, odigrao je 85 utakmica i postigao 29 golova i trenutno je sjajnoj formi. Sumnjamo kako bi Jose Mourinho olako pustio svog igrača u Madrid, jedino ako već nema neku jednako dobru zamjenu um rukavu. To bi mogao biti Marco Reus, no i dalje zvuči nevjerojatno odlazak Hazarda.

Spominje se i odlazak Raheema Sterlinga u Real, no i u to je teško vjerovati s obzirom na lošu formu Liverpoola ove sezone. Nakon Luisa Suareza teško da će se olako odreći i drugog sjajnog nogometaša u samo pola godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider