Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UniCredit Walk

Više od 7.700 građana u Zagrebu posjetilo trofej UEFA Champions League

Slavni trofej UEFA Champions League prošlog je vikenda, od 10. do 12. listopada, posjetio zagrebački Trg bana Jelačića gdje su ga u sklopu izložbe UniCredit Walk of Champions predstavili proslavljeni nogometaši, nekadašnji danski golman Peter Schmeichel i bivši hrvatski reprezentativac Goran Vlaović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najvažniji europski klupski trofej koji se mogao razgledati tri dana privukao je čak 7720 građana, odnosno po broju posjetitelja nadmašio je prethodne stanice Trophy Toura Bratislavu i Beč za 30 posto.

Osim što su u petak, 10. listopada, posjetitelji mogli dobiti autograme od Schmeichela i Vlaovića, tijekom cijelog vremena trajanja izložbe mogli su se fotografirati s trofejom, sudjelovati u interaktivnim igricama, osigurati Panini sličice za svoje vlastite virtualne zbirke i pogledati fascinantne aksponate UEFA Champions League.

Gotovo 7.500 posjetitelja fotografiralo se s trofejem, a od interaktivnih igrica među najpopularnijima su bili konfeti kviz koji je odigralo više od 3.800 posjetitelja. Paninijeve su sličice privukle 3.634 sakupljača, dok je virtualni novčić bacilo gotovo 4.000 ljubitelja nogometa.

Nakon Zagreba, Trophy Tour nastavlja se u Beogradu gdje će izložba trajati od 17. do 19. listopada te je to ujedino i posljednji grad koji će trofej posjetiti u sklopu izložbe UniCredit Walk of Champions.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider