Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokazao svu raskoš

VIDEO 'Zbog Mamića' bez poziva za mladu reprezentaciju, ali zato gazi u Ajaxu!

Veliki hrvatski talent Robert Murić, koji je prošlog ljeta otišao iz Dinama uz burnu svađu sa Zdravkom Mamićem, sve više pokazuje svu raskoš svog potencijala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Murić je, nažalost, napustio Dinamo uz teške riječi iz kluba i odlučio karijeru nastaviti u velikom Ajaxu. No, kao i svakom mladom nogometašu koji je rano otišao u inozemstvo i Muriću nije bilo lako prvih mjeseci u Amsterdamu.

Međutim, u susretu mlade momčadi Ajaxa i Volendama, koji igraju u drugoj nizozemskoj ligi, sav njegov talent došao je do izražaja.

Murić je zabio dva pogotka, a jedan je bio ljepši od drugog. 18-godišnji talent je kod prvog gola prošao s desne strane prema sredini i neobranjivo pucao lijevom nogom, da bi kod drugog ušao prema sredini s desne strane i zabio desnom nogom. Volendam se vratio i poveo 3:2, ali Ajax je slavio na kraju.

''Drugi gol je bolji jer sam pogodio desnicom, kada sam udario loptu, znao sam da će ući. Ovo je važna pobjeda za nas i veliki golovi za mene, a do kraja sezone želim si stvoriti priliku zaigrati za prvu momčad'', rekao je ofenzivni veznjak za klupsku televiziju.

Golove s utakmice Ajaxa i Volendama možete pogledati OVDJE.

Murić je sve bliže prvoj momčadi Ajaxa. Bliže nego povratku u reprezentaciju za koju nije zaigrao od kada je otišao iz Dinama. Njegov otac jesenas se požalio medijima da je to zbog sukoba s Mamićem. Kako god bilo, vrata mlade izabrane vrste zasad su mu zatvorena. A do odlaska iz Dinama bio je standardni član...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider