Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Braća u napadu

VIDEO: Zavirite u Zagrebello s rođacima Zvone Bobana o kojima bruji liga

Zagreb je najpozitivnije iznenađenje HNL-a ove sezone. Mlada momčad ostala je neporažena u četiri susreta s Dinamom i Hajdukom, a plijenila je lepršavom igrom. Mnogi su to prokometirali rečenicom: lako im je kad napad predvode dva Bobana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gabrijel i Bruno, rođaci slavnog kapetana Vatrenih Zvone Bobana i napadački duo pjesnika iz Kranjčevićeve. Momčad kojoj se prognozirala borba za ostanak nakon jeseni sanja Europu.

''Iznenadili smo sve, pokazali smo da možemo igrati sa svima i tu smo di jesmo - na vrlo dobrom 5. mjestu'', kaže Gabrijel.

Bruno je devet mjeseci čekao na prvoligaški debi, liječio je križne ligamente koljena i na kraju zaigrao s bratom u napadu protiv Dinama.

''Bilo mi je drago, što zajedno igramo jer nema baš puno braće koji igraju zajedno, pogotovo prvu ligu u prvoj ekipi'', rekao nam je Bruno prilikom posjeta Zagrebellu.

I dok Bruno dolazi, Gabrijel je jedan od najtraženijh HNL igrača.

''Na početku sam bio i neka nepoznanica , zabio sam tih sedam golova i imao nekoliko asistencija što je dobro, ali je po meni moglo biti i bolje.''

Došli su iz posrnulog Kamena, Bruno je osvojio gotovo sve hrvatske lige.

''Imam drugu županijsku, pa prvu, pa treću ligu, pa drugu...evo sad sam u prvoj, pa ako Bog da sreće i zdravlja nikad ne znaš.''

U poznatom nogometnom kampu NK Zagreba - Zagrebellu žive i ništa im ne fali.

''Najbolji kamp...ima sve za napredovanje i treniranje. Možete ići vidjeti. Ovo je naš Zagrebello, želimo vam svako dobro, sretan Božić i Novu godinu.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider