Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica prekinuta

VIDEO Kaos u Crnoj Gori: Ruski golman pogođen bakljom u glavu!

Dvoboj u Podgorici prekinut je zbog crnogorskih huligana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantni početak utakmice koja praktički nije niti počela, a vrlo brzo je prekinuta. Tek što se krenulo s centra, u prvoj minuti utakmice Crna Gora - Rusija, nepoznati huligan s tribine na kojoj su bili navijači domaćih bakljom je u glavu pogodio ruskog vratar Akinfeeva.

VIDEO Pogledajte smiješni gol Ibre i pogotke Engleza, Slovenaca...

Igor Akinfeev se srušio na travnjak i prebačen je u Klinički centar Crne Gore.

Sudac utakmice Deniz Aytekin poslao je nakon toga igrače u svlačionicu, a jedan od vođa navijača crnogorske reprezentacije se, pišu crnogorski mediji, putem razglasa ispričao Rusima i napomenuo kako su na tribini uspjeli identificirati huligana koji je pogodio Akinfeeva.

Utakmica je u međuvremenu nastavljena, a umjesto Akinfeeva u igru je ušao rezervni vratar Jurij Lodigin. Sredinom drugog poluvremena Rusi su imali penal kojim su mogli povesti, ali je domaći vratar Vukašin Poleksić obranio udarac Romana Širokova s bijele točke. Samo dvije minute kasnije ruski igrač Dmitri Kombarov prijavio je sucu da je pogođen, a ovaj je bez previše oklijevanja prekinuo utakmicu.

Rusi pokušali zapaliti američku zastavu

Dodajmo kako je nereda bilo i prije utakmice u središtu Podgorice, a izazvali su ih ruski navijači. Skupina od 50 gostujućih navijača se okupila na Trgu republike, gdje je prvo pjevala i uzvikivala "Rusija i Srbija, braća zauvijek", a potom i pokušala zapaliti američku zastavu, no u tome ih je spriječila policija.

Zatvoreno je bilo i više ulica u središtu grada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider