Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pssss, tiše malo...

VIDEO Urnebesna zezancija pred 'el clasico': Messi dovodi u red Ronalda

Messi je prestigao Ronalda na ljestvici strijelaca, a na Twitteru je osvanula duhovita animacija koja govori više od tisuću riječi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U malom baskijskom gradiću Eibaru, najmanjem španjolskom gradu s prvoligašem, na najmanjem stadionu u povijesti Primere, Messi je još jednom demonstrirao svu raskoš svojeg talenta, zorno pokazavši zašto ga većina ljubitelja nogometa smatra najboljim nogometašem današnjice te jednim od najvećih svih vremena.

VIDEO Stani i gledaj: Messijeva čarolija kojom je podsjetio na gol karijere!

Messi je riješio utakmicu s dva gola, čime je prestigao Cristiana Ronalda na ljestvici strijelaca došavši do 32. gola u sezoni, a uz to je povukao barem jednu briljantnu akcija koje će se još dugo vrtjeti.
Argentinac se vratio u formu od prije nekoliko sezona kada je rušio sve prepreke pred sobom. Kako Argentinac igra u posljednjih nekoliko tjedna, najbolje možda tek slijedi, možda ulazi u formu života. „El clasico“ dat će odgovor na ovo pitanje.

U svakom slučaju Messi je ušao u veliku formu u najbolje moguće vrijeme, neposredno pred derbi svih derbija, dok je njegov najveći rival s druge strane, Ronaldo, upao u najveću krizu u posljednjih godinu pa i više dana.

Još donedavno izgledalo je gotovo nemoguće da Messi dostigne Ronalda u utrci za najboljeg strijelca Primire, a onda je Argentinac ubacio u petu brzinu i zaredao s pogocima kao na tekućoj traci. Nakon poraza Barcelone na Anoeti i krize koja je uslijedila na Camp Nouu, Messi se razljutio, kao da je htio pokazati tko je još uvijek najbolji.

Dovoljno da se Messijevi obožavatelji vrate u život i počnu zbijati šale na račun Ronalda. Na Twitteru je osvanula duhovita animacija koja govori više od tisuću riječi. Pogledajte kako Messi dovodi u red Ronalda. Urnebesno!

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider