Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šef kluba'

VIDEO Uoči dolaska Atletica Messi zakasnio na trening, a Enrique...

Samo jedan dan uoči velikog okršaja na Nou Campu protiv Atletico Madrida Lionel Messi nije se pojavio na vrijeme na klupskom treningu Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski je klub u subotu odrađivao posljednji trening uoči dolaska aktualnog prvaka Primere, Atletico Madrida, na koji je zakasnio najbolji igrač. Messi je iz nepoznatog razloga posljednji, jedno šest, sedam minuta nakon svih ostalih koji su se zagrijavali, izašao iz svlačionice.

Trener Luis Enrique, s kojim Messi navodno nije u dobrim odnosima, nije reagirao na njegovo kašnenje, već se držao po strani i kimao glavom lijevo-desno u znak neodobravanja.

Sjetimo se prošle sezone, kada je na klupi Barcelone sjedio Gerardo Tata Martino, koji je jednom rekao Messiju, kada je ovaj bio nezadovoljan i mrzovoljan kao ovih dana, da je svjestan njegove moći i da zna da je on 'šef' klub čiji jedan poziv može značiti otkaz.

Martino je bio svjestan toga i išao je Messiju niz dlaku. Nije ga posjeo na klupi u bitnoj utakmici sezone poput Luisa Enriquea, koji bi mogao napustiti klupu katalonskog kluba ukoliko večeras ne padne Atletico Madrid.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider