Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
dugačka kolona

VIDEO Torcida pripremila karusel, Česi priznali: 'Nikad nismo igrali pred 35 tisuća ljudi'

Hajduk večeras igra jednu od najvažnijih utakmica posljednjih godina, a poljudski će stadion još jednom biti navijačko grotlo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Poljudu Hajduk ima težak zadatak stići minimalnu, ali ipak dosta veliku prednost Slovana iz prve utakmice. Tih 1:0 u Liberecu daje pravo gostima da se povuku i prijete iz kontri. Hajduk pak mora napasti, a vjetar u leđa stizat će za sjevera.

Kapetan Slovana David Pavelka, koji je dobrim igrama ovog ljeta zaslužio poziv u češku reprezentaciju, na sinoćnjoj je press konferenciji upitan kako će biti igrati pred 35 tisuća domaćih navijača.

''To vam ne mogu reći jer nikad takvu atmosferu nismo doživjeli. Vjerujem da će sve biti super i veselimo se tome'', iskreno je odgovorio Čeh.

Kako bi to moglo izgledati večeras otprilike znamo. Torcida je sinoć pripremila tradicionalni karusel splitskim ulicama. Neki kažu kako je bio jedan od najvećih u dugoj povijesti ove navijačke skupine. Česi ga nisu osjetili jer su se povukli u mir Dugopolja pa ih navijači nisu mogli buditi usred noći kao što su to znali raditi protivnicima Hajduka uoči važnih utakmica u Europi.

U navijačkom smislu prednost imaju Bijeli, u rezultatskom Slovan. Vidjet ćemo tko ima veću 'zalihu'.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider