Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi poraz

VIDEO Teški dani za Pepa: Bayern se još nije oporavio od šoka na Camp Nou

Nakon katastrofe u Ligi prvaka minhenski Bayern, koji je već osigurao naslov, kod kuće je 32. kolu poražen od Augsburga sa 0-1, iako je trener Guardiola odmarao samo Benatiju i Xabija Alonsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istina, Bayern je od 13. minute imao igrača manje jer je crveni karton dobio pričuvni vratar Pepe Reina. Pobjednički gol za Augsburg zabio je Raúl Bobadilla u 71. minuti.

Borussia Mönchengladbach je svladala Bayer Leverkusen sa 3-0 i privremeno je skočila na drugo mjesto. Strijelci su bili Max Kruse (50), Patrick Herrmann (81) i Ibrahima Traore (88). Za Leverkusen je hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao cijeli susret.

U završnici sezone budi se i Borussia Dortmund, koja je pobijedila Herthu sa 2-0 golovima Neven Subotića (9) i Erika Durma 47.

U Bundesligi je najzanimljivija borba za opstanak, a u subotu je Hannover izvukao samo remi protiv Werdera, bilo je 1-1. U petak je Hamburger SV protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi Freiburga odigrao 1-1, a izjednačujući pogodak za HSV je u 90. minuti postigao Gojko Kačar nakon odbijanca pošto što je gostujući vratar jedva obranio Olićev udarac glavom s pet metara.

Od ostalih boraca za opstanak večeras Stuttgart dočekuje Mainz, a u nedjelju Paderborn igra protiv Wolfsburga.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider