Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zna li nešto više?

VIDEO Šuker dramatično o mogućem izbacivanju Hrvatske s Eura

S Dinamom je u Luksemburg otputovao i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Remiji su jedino za što Dinamo zna na početku sezone. Protiv Hajduka, FOLE i Osijeka odigrali su tek 1:1, no unatoč tome Zoran Mamić nije zabrinut.
"Naravno da bi bilo ljepše da smo ostvarili 3 pobjede, međutim ne treba stvarati nikakvu paniku i probleme, to je nešto što je normalno."

A normalno bi bilo da hrvatski prvak sutra ne ispadne iz Lige prvaka od momčadi koja prema Transfermarktu vrijedi čak 22 puta manje. No prvak Luksemburga dat će sve da obrani već spomenutih 1:1 s Maksimira.

Ivo Pinto, desni bočni Dinama, ističe:
"Riječ je o Ligi Prvaka, našem velikom snu. Moramo biti jaki, držati se zajedno, ukratko, biti Dinamo i onda neće biti problema."

Lijevi bočni, Josip Pivarić, dodaje:
"Mislim da je glavni bio problem manjak samopouzdanja koje je palo iz ne znam kojeg razloga, ali mislim da se samo tu moramo dić u nekoj vjeri u sebe i mislim da će bit sve dobro."

Zoran Mamić: Sigurno idemo dalje

Trener Modrih ističe kako je u posljednjoj utakmici protiv Osijeka Dinamo izgledao bolje, no ne skriva da ima još mnogo prostora za napredak.
"Pa treba u svim elementima igre biti bolji nego što smo bili posljednje utakmice i ja sam siguran da će momčad sutra već pokazat kvalitetniju, bolju igru i da ćemo se plasirat u sljedeću fazu natjecanja", kaže Zoran Mamić.

Pinto je otkrio o čemu se Modri međusobno pričali posljednjih dana.
"Puno smo razgovarali u svlačionici o samopouzdanju. Ako budemo igrali s vjerom u sebe i ako odradimo ono što smo se dogovorili, ne bi trebali imati problema."

Prije dvije godine u istoj fazi Lige prvaka, Dinamo je kao gost pregazio Folu s 5:0. Sigurno bi Modri sutra potpisali i puno manji rezultat - dokle god je riječ o pobjedi.

Šuker o kazni UEFA-e

A s Dinamom je u Luksemburg otputovao i predsjednik HNS-a Davor Šuker. Za dva dana, UEFA će donijeti odluku, o kazni Hrvatskoj za svastiku na Poljudu, tijekom utakmice Hrvatske i Italije. Kazna bi, boje se stručnjaci, mogla biti najteža do sada. Iako je pokušao izbjeći novinarska pitanja, čelni čovjek HNS-a , ipak je na upit što očekuje od disciplinske komisije UEFE, bio kratak.

Je li moguće da Hrvatska bude izbačena s Eura?
„Pa i to je jedna od mogućnosti“, kratko je odgovorio Šuker.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider