Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte reakciju

VIDEO Šukera naljutila pitanja o problemima: 'Hvala lijepa, ima dalje?'

Davor Šuker ni danas nije hrvatskim medijima htio dati svoj komentar na nedavni potres u hrvatskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski mediji očekivali su kako će se predsjednik HNS-a Davor Šuker napokon pred svima očitovati o ključnim pitanjima u hrvatskom nogometu i velikom potresu koji ga je pogodio nakon neodigranog derbija. No, to se još nije dogodilo.

Šuker je danas govorio na svečanosti otvaranja Kongresa AEFCA-e, kojem je domaćin HNS i na kojem prisustvuje više od 200 trenera. Potom je izašao pred brojne novinare koji su ovo smatrali prilikom da dobiju njegovu izjavu kada već nije bilo očekivane press konferencije nakon povratka s putovanja.

Na upit reporterke Dnevika Nove TV Ane-Marije Vuković prvo je zahtijevao da mu se postave 'aktualna' pitanja, ali samo vezana za današnji kongres.

Kada je stiglo najaktualnije moguće pitanje u ovom trenutku, ono o neodigranom derbiju, Šuker je poručio:

''Hvala vam lijepo. Ima dalje pitanja?''

Šuker je htio pričati samo o kongresu trenera, a potom se indirektno obračunao sa svim neistomišljenicima.

''Ovo je festival trenera i velika počast za Hrvatski nogometni savez. Ovo je tema i pravi interes hrvatskih medija da osvjetlamo obraz hrvatske lige i hrvatskog nogometa i hrvatskih trenera. A svima koji to ne žele vidjeti zahvaljujem se i nikad neću surađivati s njima. Nadam se da će se popraviti i neće više griješiti'', rekao je Šuker.

Nije jasno kako kongres trenera može osvjetlati obraz domaćeg nogometa, ali aktualni je predsjednik HNS-a opet odlučio ignorirati probleme. U nastavku je ponovno ponovio priču o uspjesima hrvatske reprezentacije, koja se već godinama koristi kao argument kada su u pitanju problemi u našem nogometu.

Pogledajte u videu što je sve rekao…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider