Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostavili ih na dnu

VIDEO Subašić i Pašalić igrali u velikom preokretu Monaca!

U susretu sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je na gostovanju pobijedio Montpellier 3:2 nakon što je prvo poluvrijeme izgubio 0:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaćin je odigrao sjajnih 45 minuta i golovima Daniela Congrea (26) i Guida Carrilla (45-ag) na odmor je otišao s dva gola prednosti.

Međutim, u nastavku susreta na terenu je postojala samo jedna momčad - Monaco. Gosti su u 56. minuti smanjili rezultat golom Fabia Coentraoa, a deset minuta kasnije izjednačio je Thomas Lemar. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, domaći vratar Jonathan Ligali je u sudačkoj nadoknadi načinio dvije katastrofalne pogreške. Prvo mu je iz ruke ispala jedna lagana lopta, a u nastavku akcije je skrivio kazneni udarac oborivši Coentraoa. Kazneni udarac sigurno je realizirao Fabinho.

Danijel Subašić je branio za Monaco, a cijeli susret za momčad iz Kneževine odigrao je i Mario Pašalić. Bivši igrač Hajduka imao je dvije lijepe prilike, no oba puta je loše pucao glavom.

Na ljestvici vodi PSG sa 17 bodova, na drugom mjestu je St Etienne sa 16 bodova, dok je treći Rennes sa 14 bodova. Monaco je pobjedom skočio na 10. mjesto sa 11 bodova, dok je Montpellier ostao na posljednjem mjestu s jednim bodom.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider