Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'San se ostvario'

VIDEO Sjajni mladi Brazilac se pohvalio: Potpisao sam za Chelsea!

Talentirani 19-godišnjak pojačat će konkurenciju u ofenzivi Bluesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nathan Allan de Souza, ili jednostavnije - Nathan - od ljeta će nositi dres Chelseaja.

Mladi brazilski reprezentativac (14 nastupa / tri pogotka za U-20 reprezentaciju) ofenzivni je vezni igrač, koji po potrebi može zaigrati i na lijevom krilu i kao povučeni napadač. Prelazak u Chelsea potvrdio je na svom Instagram profilu.

"San postaje stvarnost! Prije svega želim zahvaliti Bogu što mi je prosvijetlio put, mom ocu koji je uvijek vjerovao u moj talent i bio pravi ratnik pomažući mi da ostvarim svoje ciljeve. Hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su me uvijek podržavali. Također, zahvalan sam i Atletico Paranaenseu gdje sam proveo šest godina moje karijere. Hvala Chelseaju na ukazanom povjerenju, dat ću sve od sebe kako bih pomogao svojoj novoj momčadi", napisao je oduševljeni Nathan.

Službene objave klubova tek se čekaju. Transfermarkt Nathanovu tržišnu vrijednost procjenjuje na milijun eura, ali i donosi podatak kako će Atletico Paranaense inkasirati četiri i pol milijuna eura za svog dragulja.

Problema s prilagodbom u novom klubu Nathan ne bi trebao imati, jer osim što govori istim jezikom kao i trener Jose Mourinho, u svlačionici Bluesa nekoliko je njegovih sunarodnjaka: Oscar, Ramires, Willian...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider