Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još im se vrti u glavi

VIDEO Ronaldov show: Pogledajte što je napravio Modriću i još dvojici nesretnika!

Na Ronaldovu „vrtuljku“ našli su se Carvajal, Lucas Vázquez i Luka Modrić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na treninzima Real Madrida u Valdebebasu nikada nije dosadno. Sretnici koji imaju mogućnost gledati ih uživo mogu uživati u potezima ponajboljih nogometaša na svijetu.

Zapanjujući podaci i još jedan dokaz da je Primera najbolja: Europi prijeti 'okupacija'!

Iako Reala ima plejadu superzvijezda, Cristiano Ronaldo obično je u prvom planu. Ponekad galami na trenere i suigrače, a ponekad izvodi čudesa s loptom. Zna se da Portugalac ima širok repertoar.
Na današnjem treningu Reala izvadio je iz šešira nekoliko trikova. U stilu najboljih „freestylera“ zavrtio je trojicu čuvara. Na Ronaldovu „vrtuljku“ našli su se Carvajal, Lucas Vázquez i Luka Modrić.

Ronaldo je prihvatio pas Marcela i spektakl je mogao početi. Dok je Ronaldo rolao i zezao se s loptom, trojka je oklijevala napasti ga, valjda nitko nije htio ispasti „papak“, a kad su krenuli na njega, izbacio ih je svu trojicu u hipu odigravši dupli pas i potom je pucao malo pokraj vrata.

Da Ronaldo nije jedini majstor u Realu, pokazao je Vázquez na istom treningu. Carvajalu je prodao takav tunel da su se mnogi uplašili kako će dobiti po nogama. Branič Reala ipak je zadržao mirnoću i nije krenuo po osvetu.

Inače, trening Reala prošao je prilično mirno i bez posebnih tenzija. Nakon lošeg ulaska u sezonu i remija u Gijonu, u Madridu se situacija zakuhala. Mediji su prilično oštro prokomentirali natjecateljski debi Rafaela Beniteza na klupi Reala. Kritike stižu sa svih strana, malo tko je zadovoljan igrom Reala, sve brine jalovost Realova napada, posebice Ronalda koji je u posljednjih šest utakmica postigao tek jedan gol.
„Nisam zabrinuti, bit će sve u redu. Moramo popraviti realizaciju pa i igru u obrani i rezultati će doći“, nada se Benitez.

Real u drugom kolu Primere dočekuje Betis na Santiago Bernabeuu. Ne treba ni govoriti da je pobjeda imperativ nad imperativima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider