Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za crveni karton

VIDEO Ronaldo opet bahat i bezobrazan: Novi sramotni potez!

Portugalac se „istakao“ s još jednim potezom koji su prenijeli svi katalonski mediji dok su se madridski napravili „slijepima“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u 10. kolu Primere na Santiago Bernabeuu pobijedio Las Palmas 3:1 golovima Isca, Cristiana Ronalda i Jesea. Madriđani su igrali bez Karima Benzeme, Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza, Keylora Navasa i Sergija Ramosa, a Luka Modrić izašao je na poluvremenu zbog problema s kukom, kako je objasnio Rafael Benitez nakon utakmice.

Ronaldo postao treći strijelac u povijesti 'liga petice': Znate li tko je prvi?

VIDEO: Pobjeda Reala, Benitez objasnio zašto je izvadio Modrića tako rano

Kika Casilla zamijenio je Navasa i primio prvi gol na Bernabeuu, a Ronaldo je postao treći najbolji strijelac u povijesti „liga petica“ s ukupno 317 golova u dresovima Manchester Uniteda i Reala.
Portugalac se „istakao“ s još jednim potezom koji su prenijeli svi katalonski mediji dok su se madridski napravili „slijepima“.

U drugom poluvremenu bezobrazno je i bahato udario nogom igrača Las Palmasa Simona, koji se „usudio“ trčati uz njega dok je lopta bila u posjedu drugih igrača. Katalonski mediji ističu da je Ronaldo još jednom pokazao manjak respekta za suparnika i smisla za „fair-play“. Iako je bio okrenut u tom smjeru, sudac nije zamijetio taj detalj. Da jest, vjerojatno bi mu pokazao crveni karton, piše El Mundo Deportivo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider