Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alarm za uzbunu

VIDEO Ronaldo izazvao paniku u taboru Reala: Svi su stali...

Real je odrađivao trening na Juventus Stadiumu kada je Ronaldo pozvao fizioterapeuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je „osjetio“ leđa na posljednjem treningu Reala pred večerašnji okršaj s Juventusom u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. To je možda i najvažnija informacija pred veliki meč u Torinu.

Podatak koji plaši Real pred okršaj s Juveom: Maradona je posljednji 'luzer'

Real je odrađivao trening na Juventus Stadiumu kada je Ronaldo pozvao fizioterapeuta. Dovoljno za paljanje alarma u taboru „kraljeva“ i laganu paniku. Na trenutak svi su stali kako bi vidjeli o čemu se radi. Ancelotti je odmah porazgovarao s liječnicima. Prema izvješćima Ronaldo je započeo trening s vidnom nelagodom, hvato se za donji leđa, a za vrijeme zagrijavanja u jednom je trenutku pokazao svojem sunarodnjaku Fabiju Coentrau gdje ga točno boli. Prekinuo je trening tražeći masažu. Nakon nekoliko minuta, vratio se vejžbanju s ostatkom momčadi.

Nema sumnje da će Ronaldo nastupiti u večerašnjoj utakmici, ozljeda nije takve prirode da bi ga izbacila iz stroja, ali ostaje pitanje koliko će mu smetati problemi s leđima i može li doći do pogoršanja ozljede? Podsjećamo da će Real igrati bez Karima Benzeme i Luka Modrića, koji su ozlijeđeni, dok je Ancelotti oslobodio obveza Samija Khediru koji na kraju sezone sigurno napušta Real.

Ancelotti na press-konferenciji nije želio otkriti početni sastav Reala, ali pretpostavlja se da će Real istrčati u formaciji 4-4-2. Gareth Bale će zajedno s Cristianom Ronaldom zaigrati u napadu, dok će Sergio Ramos opet u vezni red gdje će čuvati leđa Toniju Kroosu, Jamesu i najvjerojatnije Iscu. U zadnjem redu bit će Carvajal, Varane, Pepe i Marcelo, a na vratima Casillas. „Chicharito“ će čekati šansu s klupe.
Juve je znatno oslabljen ne igranjem svojeg najbolje igrača Paula Pogbe, ali Pirlo je opet u sastavu. Ostaje otvorenim hoće li Allegri zaigrati s dva ili tri stopera u zadnjem redu, odnosno trojicom ili četvoricom u zadnjem redu?

Vjerojatne postave:

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Vidal; Pereyra; Morata, Tévez.

Nedostaju: Asamoah, Cáceres, Marrone, Pogba, Rômulo – svi ozlijeđeni

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; James, Kroos, Ramos, Isco; Bale, Ronaldo.

Nedostaju: Modrić i Benzema - ozlijeđeni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider