Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
flyersi dobili prvake

VIDEO Rendulić i Colorado teško poraženi na svom terenu od Bostona

Boston Bruinsi su sinoć sa 6-2 pobijedili Colorado Avalanche, a hrvatski hokejaš Borna Rendulić odigrao je osam i pol minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boston je bio uvjerljiv u utakmici protiv Colorada. Poveo je golom Kevana Millera u prvoj trećini, a onda je Jimmy Hayes povećao na 2-0. Colorado se "probudio" tek prije kraja druge trećine. Boston je pobvećao razliku na 3-0 golom Tylera Randella, za 4-0 je pogodio Chris Spooner, a na 5-0 je povećao Ryan Spooner. Colorado dolazi do pogotka tek iz situacije s igračem više, a strijelac je Gabriel Landeskog.

U zadnjoj trećini Colorado smanjuje na 5-2, a gol zabija John Mitchell. Pobjedu za Boston potvrđuje David Krejci pogotkom postignutim minutu i pol prije kraja. Hrvatski hokejaš Borna Rendulić odigrao je osam i pol minuta.

Arizona Coyotes su također bili uvjerljivi protiv Anaheim Ducksa koje su pobijedili sa 4-0. Anthony Duclair je upisao svoj prvi hat-trick u karijeri, a vratar Coyotesa Mike Smith obranio je 37 udaraca prema svojim vratima, ostvarivši prvi shutout ove sezone. Strijelac četvrtog pogotka za Coyotese bio je Max Domi.

Ottawa Senatorsi su slavili protiv Columbus Blue Jacketsa sa 7-3. Sedam različitih strijelaca zabilo je gol za Senatorse koji su postigli pet zadnjih pogodaka na utakmici i tako ispraznili dvoranu na polovici zadnje trećine. Pogotke za Ottawu postigli su Marc Methot, Kyle Turris, Milan Michalek, Mika Zibanejad, Jean-Gabriel Pageau, Mike Hoffman i Bobby Ryan, dok su strijelci za Columbus bili Brandon Saad, Boone Jener i Brandon Dubinsky. Blue Jacketsi su u četiri utakmice primili 20 golova, a na vratima im je cijelo vrijeme bio, osim u jednoj trećini, golman Sergei Bobrovsky, osvajač trofeja Vezina 2013.

Philadelphia Flyersi su upisali drugu pobjedu zaredom, svladavši sinoć sa 3-0 Chicago Blackhawkse. Vratar Philadelphie Michal Neuvirth uspiao drugi uzastopni shutout.

Claude Giroux i Sam Gagner su zabili golove u drugoj trećini, dok je u zadnjoj trećini pobjedu zaključio Matt Read.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider