Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šou u Cordobi

VIDEO Real slavio nakon drame: Nervozni Ronaldo isključen zbog udaranja!

Madridski Real je u 19. kolu Primere teškom mukom slavio kod Cordobe s 2-1, a pred kraj utakmice isključen je najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodeća momčad Primere primila je gol u Cordobi već u 3. minuti, kada je Sergio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru, a s 'bijele točke' je zabio Alžirac Nabil Ghilas. U 27. minuti Karim Benzema je sretno izjednačio iz blizine, no igrači Cordobe se nisu predali, bili su blizu drugom zgoditku u 78. minuti kada je Ghilas pogodio gredu.

U 82. minuti izravni crveni karton je dobio nervozni Ronaldo, koji je bez lopte udario čak dvojicu igrača domaćina, a i inače je na ovoj utakmici bio gotovo nevidljiv. To mu je bio deveti crveni karton u karijeri.

Pobjedu Realu donio je Velšanin Gareth Bale minutu prije kraja, kada je igrač domaćina Federico Cartabia njegov slobodni udarac zaustavio rukom u kaznenom prostoru i zbog toga dobio i crveni karton.

Bale je bio precizan iz kaznenog udarca za sretnu pobjedu i zadržavanje prednosti od četiri boda ispred Barcelone, koja navečer igra kod Elchea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider